Kompanija Detal iz Osečine se već više od 30 godina bavi proizvodnjom tapaciranog nameštaja. Za proizvodnju namestaja isključivo koristimo bukovo drvo najboljeg kvaliteta.Od otpadatka u toku proizvodnje namestaja od bukovog drveta prozvodimo najkvalitetniji pelet u Srbiji za koji imamo sertifikat A1.

Pelet koji mi proizvodimo je od čistog bukovog drveta i bez ikakvih drugih didataka, tako da u svom sastavu nema materije koje su štetne po okolinu i čovekovo zdravlje. Za jednu grejnu sezonu prosečno domaćinstvo troši 5 do 6 tona peleta za grejanje. Ne zaboravite da osim cene peleta, najvažniji je kvalitet proizvođača,a posebnu pažnju treba da obrate domaćinstva jer pelet lošijeg kvaliteta može imati prouzrokovati štetne posledice.

Ako ste koristili pelet, ove zime probajte naš bukov pelet za grejanje, pa se uverite zašto smo po kvalitetu najbolji u Srbiji.

Ako planirate da pređete na pelet, možete napraviti uštede i smanjiti troškove grejanja za 50% u odnosu na grejanje lož uljem. Ne samo što ćete smanjiti troškove grejanja, već prelaskom na grejanje na pelet imaćete pun komfora i čistoće, ležernost i udobnost. Sve radi automatski, pelet se po potrebi automatski ubacuje u ložište. A pepeo? Sve je automatski, a ostatk pepela kod peleta je 0,5% od mase koju potrošite. Jedino što vam ostaje je maksimalno dva puta mesečno da ispraznite posudu u koju se skuplja pepeo.

Peći na pelet imaju više prednosti u odnosu na klasične peći na drva, peć automatski greje dva do tri dana, jedini vaš zadatak je da napunite peć peletom i da ispraznite dva puta mesečno pepeo. Paljenje, gašenje, smanjenje i povećavanje temperature kontrolišete daljinskim upravljačem ili mobilnim telefonom.

  • blank
  • blank

Dodatne informacije o peletu

  • blank
  • blank