O nama2022-06-23T22:27:26+00:00

DETAL – Bukov pelet

Drveni peleti su najbolji izbor goriva ako se grejete na bio sistem ili peć na pelete. Zahvaljujući savremenim tehnikama proizvodnje i korišćenju odabranih drvnih ostataka, koji se prikupljaju u našoj proizvodnji, možete biti sigurni u čisto i efikasno sagorevanje. Bukov pelet kompanije Detal se proizvode u sopstvenoj fabrici.

Zahvaljujući visokokvalitetnoj preradi, sušenju i prirodnom presovanju, stvara se čist prirodni proizvod sagorevanja koji doprinosi snabdevanju CO2 neutralnom energijom.

Pelet korisne informacije

Pratite i informišite se na našem sajtu o korisnim činjenicama vezanim za grejanje na pelet. Kako izabrati najbolji pelet, kako održavati vaše peći na peleti slično ….

Čist bukov pelet

Kompanija Detal iz Osečine se već više od 30 godina bavi proizvodnjom tapaciranog nameštaja. Za proizvodnju namestaja isključivo koristimo bukovo drvo najboljeg kvaliteta.Od otpadatka u toku proizvodnje namestaja od bukovog drveta prozvodimo najkvalitetniji pelet u

Ako imate još pitanja, kontaktirajte nas

+381 65 818 -8-888

Pelet od bukve – Sertifikat A1

Proizvodimo čist bukov pelet premijum kvaliteta bez hemijskih dodataka, za koji posedujemo sertifikat A1 o kvalitetu.
Naša proizvodna linija zadovoljava sve tehnološke kriterujume i sirovina od čistog bukovog drveta, za proizvodnju peleta vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama.

Pogledajte sertifikat
Go to Top